Wij zijn de Handige Harry’s.

Aangenaam.

Wij zijn hét webdesign bureau voor het midden- en kleinbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Wij leveren geen websites als product, maar als service. Zo ben jij van A tot Z ontzorgd. Altijd.

Wij zijn jouw website mannetjes.

Een combinatie van psychologie, rechten, hotelschool, twee (IT) masters, oostelijke nuchterheid en een goede vriendschap maakt onze samenwerking uniek.

Ondernemen zit in ons bloed

Vanaf jongs af aan krijgen wij energie uit ondernemen. Van kastanjes verkopen op de markt, bierkratradio’s bouwen, tot een tuiniersnetwerk bij de buurman. Wij vinden het leuk om zelf te ondernemen, maar ook om mee te denken in andere branches. Kortom, een duo dat jouw vraagstuk met een ondernemende blik oppakt!

”Het voelt super om te weten dat alles voor mij geregeld wordt en de communicatie gaat vlekkeloos.”

Robbert de V.

Filmmaker, Cult Media

⋆⋆⋆⋆⋆

Wij maken het internet graag een stukje mooier.

Door onze vroege interesse voor digitale snufjes surfen wij al even rond op het Web. We zien het dan ook als onze missie om het Web een stukje gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen.

Wat een website oplevert vs. hoe het eruit ziet.

Bij een goede website gaat het er volgens ons om wat een website oplevert voor jouw bedrijf, in plaats van alleen hoe het er uit ziet. Een mooi design is slechts het middel om resultaten te krijgen 😉